Desi este un film romantic, care ne arata ca trebuie sa pretuim viata, nu am simtit nevoia urgenta de a trimite un mesaj de dragoste in toiul noptii iubitei si nici n-am inceput sa vad viata ca pe un dar de la Dumnezeu.

Un film bun, diferit de ce am vazut pana acum. Latura SF o preprezinta premiza in care o generatie de tineri sunt crescuti special pt a deveni donatori de organe. Povestea de dragoste dintre Katty si Tommy, membrii ai un astfel de scoli speciale, se desfasoara dintr-un unghi foarte ciudat. Katty este martora la relatia nascanda dintre Ruth – prietena ei cea mai buna – si Tommy. Iar pe parcursul filmului Katty asista cu pasivitate la propria sa singuratate, accentuata de cuplul care pare ca nu se mai desparte.

Mie mi s-a parut macabru, mai ales spre final cand ajung sa Doneze. Isi donau organ dupa organ, pana ajungeau sa Completeze, adica sa moara. Sa astepti sa ti se mai scoata din tine cate o maruntaie este destul de creepy, de aceea mi s-a parut si ciudat filmul asta.

Daca cautati o poveste de dragoste sau un film romantic, NU va uitati la asta. Daca cautati un film care sa va faca sa contemplati asupra vietii NU va uitati la asta. Totusi daca vreti sa vedeti un film bun si divers, dar nu cautati criteriile de mai sus, atunci nu ezitati.

Advertisements